congreso sobre
la violencia
contra la mujer


06 - 07 nov - 2018 auditorio diputación de alicante (adda

presentació

Com ja és habitual, des de la Diputació d’Alacant posem en marxa un any més el Congrés sobre la Violència contra la Dona que, enguany, tindrà lloc els dies 6 i 7 de novembre en les instal·lacions de l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA).

En aquesta ocasió, us convidem a continuar fent visible la seua veritat, la veritat de les dones víctimes de violència de gènere, i arribar al fons de les diferents qüestions que es tractaran durant els dos matins de celebració del congrés... Dos matins en els quals posarem l’accent, entre altres coses, en les últimes novetats legislatives i pràctiques entorn de la violència de gènere, en la dimensió i regulació de la violència sexual amb especial referència a les agressions, abusos sexuals i explotació sexual de dones, en la sororitat entre dones o la violència de gènere en dones majors, passant a més per la difusió d’experiències provinents d’entitats, col·lectius i professionals que treballen diàriament en pro de l’eradicació de la violència de gènere.

Continuarem mantenint la connexió en directe via streaming del congrés per a aquelles persones que no puguen assistir, però tinguen interés a conéixer el contingut i les exposicions dels ponents, a més de continuar amb la interacció a través de les nostres xarxes socials que ens serveixen de plataforma per a mostrar la implicació de totes les persones i professionals que treballeu en prevenció i/o intervenció.

Moltes gràcies per mantenir el vostre interés i ajudar-nos a créixer i millorar els nostres serveis en pro d’un abordatge més eficaç en la lluita contra la violència de gènere.


Us esperem!


sigamos haciendo

visible

su verdad