PRESENTACIÓ

Un any més, des de l'Àrea de Família i Ciutadania de la Diputació d'Alacant posem en marxa el Congrés sobre la Violència contra la Dona. Una cita anual amb professionals de diversos àmbits i sectors i que enguany compleix ja quinze anys.

I és que efectivament molt ha plogut des que, l’any 2003, decidírem apostar per la celebració d'un congrés provincial que fera factible la reunió, en un únic espai, d'experts i expertes provinents de diverses disciplines que abordaren la violència contra les dones de manera global i multidisciplinari. I així ho vam fer.

A poc a poc hem anat evolucionant i adaptant-nos a les noves realitats, a les reformes legislatives, a les necessitats i demandes socials, a les noves formes de violència i, per descomptat, als canvis conjunturals que influeixen necessàriament en l'abordatge i tractament de la violència contra les dones.

En aquesta quinzena edició, volem que ens continueu acompanyant, pujant un escaló més d'aquesta escala que començàrem a construir l’any 2003 i que necessita de la vostra participació per a continuar creixent, buscant noves estratègies i pràctiques que ens ajuden a combatre de manera més efectiva i eficaç la violència de gènere.

Vos esperem els dies 15 i 16 de novembre en les instal•lacions de l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA) per a continuar avançant, aportant, creant i, sobretot, compartint coneixements que sustenten la nostra singular escala en pro d'una societat lliure de qualsevol tipus de violència masclista.

Mil gràcies per estar ací.

Ens veiem prompte!